Bolest ne može čekati, otvoreni smo za Vas

Uz stroge mjere prevencije i zaštite pacijenata i osoblja, sve laboratirijske analize obavljaju se u sigurnom i pouzdanom okruženju u laboratorijima u Mostaru i Stocu.


Cijeli Vele lab tim i u ovim zahtjevnim trenucima  posvećen je pacijentima i njihovom zdravlju.

Pažljivo prateći situaciju, laboratorij Vele lab je prije zvaničnih mjera u BiH aktivirao stroge mjere prevencije i zaštite pacijenata i osoblja. Uveli smo precizne i jasne sigurnosne protokole. Odmah je provedena edukacija zaposlenika o samoj bolesti kao i o mjerama zaštite te je nabavljena dodatna zaštitna oprema za osoblje, što je dovelo do temeljite pripremljenosti za rad u vremenu pandemije COVID-19.

 

Stručnošću, požrtvovnošću i organizacijom, kao i obiljem dobre volje, uspjeli smo se oduprijeti izazovima ove zahtjevne situacije. Odgovornim i predanim radom naših uposlenih dali smo svoj doprinos da se život nastavi sa što manje poremećaja.
Iako su pred svima nama mnogi izazovi, optimistični smo i nastavljamo brinuti za zdravlje ljudi.

Zahvalnost pacijentima i osoblju Vele lab laboratorija

Laboratorij Vele lab se ujedno zahvaljuje  pacijentima koji se vrlo savjesno i disciplinirano drže uvedenih mjera i pravila, što nam značajno olakšava složen rad u ovoj situaciji. A pacijenti svakodnevno pohvaljuju požrtvovan rad osoblja Vele lab laboratorija, koji su im i u ovim teškim trenucima svakodnevno na usluzi.

 

Više iz kategorije: « Vađenje krvi djeci